De GVB Cursus

Inhoud van de GVB cursus

De Tweedaagse GVB Cursus bestaat uit twee hele dagen (van 10:00-16:30u) golfles en wordt gegeven op vrijdag en zaterdag of zaterdag en zondag. De 6-weekse GVB Cursus bestaat uit 6 wekelijkse lessen van 2 uur.

Tijdens de GVB Cursus worden alle onderdelen van het golfspel behandeld en ziet u (letterlijk) alle hoeken van de golfbaan. Chippen, putten, pitchen, de swing, etiquette- en veiligheidsregels en natuurlijk gaat u zelf de baan in om een oefenronde te spelen.

Na de GVB Cursus ontvangt u een officiele NGF Baanpermissie en lidmaatschapspas en kunt u meteen zelfstandig gaan spelen!

Bekijk alle data en locaties en reserveer direct

Handicap halen

Succes garantie

Na de GVB Cursus ontvangt u een landelijke NGF Baanpermissie en lidmaatschapspas, krijgt u zelfstandig toegang tot de Golfbaan en bent u klaar om uw eerste Handicap (54) te halen. Gegarandeerd!

 

News-GolfEvent-1024×678

Kwaliteit

Golf Pro-Motion is aangesloten bij de Nederlandse Golf Federatie en werkt uitsluitend met hoogwaardige Golfbanen en gediplomeerde professionals. Alle GVB Cursussen voldoen aan de richtlijnen van de Nederlandse Golf Federatie en PGA Holland.

 

Golfles

Geen praktijk examen en eenvoudige theorie

U hoeft geen praktijk examen te doen en het theorie examen is vereenvoudigd. U ontvangt een samenvatting van de Golfregels en kunt de officiele examens oefenen. Of (TIP!) maak het uzelf makkelijk en doe mee aan de 2 uur durende theoriecursus, inclusief heerlijke soep en broodjes!

Is golf wel iets voor mij?

Ja, want golf is een sport voor iedereen! Bij Golf Pro-Motion geen ruitjesbroeken, prestatiedrang of starre regels. Plezier en gezelligheid staan bij ons voorop. Beleef het zelf, en doe mee met de leukste GVB Cursus van Nederland!

Goedekope handicapregistratie

Registratie van uw GVB

Uw baanpermissie en/of handicap wordt geregistreerd tot 1 januari 2021 (!) en is daarna maandelijks opzegbaar. Uw GVB is via de NGF en EGA wereldwijd erkend. Na de GVB cursus kunt u gratis gebruik maken van de officiele Golf.nl App en kunt u eenvoudig uw scorekaarten online registreren.

1017052_291759364294071_808620370_n

Locaties

Al onze locaties zijn geselecteerd op de kwaliteit van de faciliteiten, want alleen het beste is goed genoeg voor ons, en voor u. Kies uit een van de 10+ topaccomodaties in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Hilversum, Biddinghuizen, Delft, Den Haag, Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn, Breda, Eindhoven en Zwolle.

kempense-golf-club

GVB halen in België

In samenwerking met De Kempense Golfclub bieden wij een exclusief GVB Arrangement in België. Inclusief overnachtingen, ontbijt, lunches en diners op absoluut  topniveau en met 24-uurs begeleiding van onze Nederlandse professionals. Klik hier voor meer informatie.

€ 349

Ja, ik doe mee!

Schrijf u direct in en sla uw slag op een locatie bij u in de buurt.

Wat kunt u verwachten?

 • 12 uur golfles in twee dagen of 6x2 uur
 • Inclusief alle materialen (leenclubs en oefenballen)
 • 9-holes oefenronde en baanles
 • Kleine lesgroepen van 5-10 deelnemers
 • Samenvatting van de Golfregels
 • Online oefenexamens
 • NGF registratie tot 1 januari 2021(!)
 • Eenvoudige online handicapregistratie
 • Gratis toegang tot de offciele Golf.nl App
 • Geschikt voor alle leeftijden, geen ervaring nodig
 • 100% succesgarantie
 • Een uitstekende cursus met heel veel FUN!
Inschrijven

“Bij Golf Pro-Motion staan de kwaliteit van de GVB Cursus en uw plezier voorop! Bij ons geen stage-professionals of slecht onderhouden grasveldjes, maar les van de beste professionals op de mooiste accomodaties, en service met een hele grote glimlach!”

Gert-Jan de Wit - uw coach bij Golf Pro-Motion
GVB halen
GVB Weekend
GVB Cursus
GVB Halen
U kunt uw gdb halen via de actie van one day only die staat in het NRC handelsblad
GVB halen met ICS martercard
U kunt uw gvb halen met de Albert Heijn actie

Inschrijven

Meld u nu aan voor de beste GVB Cursus van Nederland

100% kwaliteits- en succesgarantie

Voor jong en oud. Geen ervaring of eigen materialen nodig.

Snel simpel en heel erg leuk!

Gewoon de leukste Golfcursus van heel Nederland.

Leslocaties in heel Nederland

Met 10 locaties altijd een golfbaan bij u in de buurt.